22. Ožu 2023
Nedostupnost usluga (problem otklonjen)

Problem je otklonjen u poslijepodnevnim satima. Hvala vam na strpljenju i razumijevanju. ------------------------------------- Prilikom izvođenja najavljenih radova na jednoj grani napajanja data centra u Jastrebarskom došlo je do ispada ATS uređaja (Automatic Transfer Switch) u jednom ormaru. Kao posljedica toga, dio mrežne opreme u ... Pročitaj više »

6. Sept 2022
Najava radova (06.09.2022)

Poštovani, Kako bi se osigurao što kvalitetniji odaziv servera i dodatno unaprijedila kvaliteta usluge, zakazali smo održavanje mrežne opreme. Vrsta održavanja: Hardver Razlog održavanja: Naš tim vršit će dodatne radove na mrežnoj opremi kako bi se omogućila dodatna stabilnost svih naših usluga. Obuhvaćene usluge: sve ... Pročitaj više »

29. Kol 2022
Najava radova za 30. kolovoza 2022

Poštovani, Zbog uklanjanja manjih poteškoća i daljnjeg razvoja MyDataKnox usluga, zakazujemo održavanje mrežne opreme. Vrsta održavanja: Hardver Razlog održavanja: Naš tim vršit će radove na mrežnoj opremi kako bi se dodatno unaprijedila kvaliteta usluga. Obuhvaćene usluge: Sve MyDataKnox usluge Vrijeme održavanja: Utorak ... Pročitaj više »

11. Lis 2021
Nadogradnja sustava u tijeku

Poštovani korisnici, Kao dio radova na poboljšanju usluga, u tijeku je nadogradnja MyDataKnox sustava te se zbog radova očekuju sporadični prekidi usluga. Dovršetak radova očekuje se do 08:00 sati nakon čega će svi servisi biti dostupni. Ukoliko primijetite probleme u radu zakupljenih usluga nakon dovršetka radova, molimo Vas da se ... Pročitaj više »

17. Stu 2020
Najava radova na mail sustavu

Poštovani korisnici, S ciljem dodatnog unaprjeđenja kvalitete MyDataKnox usluga, u razdoblju od 17.11.2020. do 20.11.2020. vršit će se radovi na sustavu mail sigurnosti koji će našim web hosting korisnicima osigurati još kvalitetniju zaštitu i kontrolu dolaznih poruka e-pošte. Ukoliko primijetite probleme s primitkom e-pošte na Vašem ... Pročitaj više »

29. Tra 2020
Najava radova za 29.04.2020.

Poštovani korisnici,

Zbog nadogradnje sustava, večeras će doći će do sporadičnih prekida u radu MyDataKnox web portala.

Radovi će započeti u 21:00h, a sve korisničke usluge bit će aktivne.

19. Ožu 2020
Najava tehničkih radova za petak 20.03.2020.

Poštovani korisnici, Zbog nadogradnje MyDataKnox sustava, zakazali smo radove na sustavu koji će omogućiti još mirniji i brži rad svim našim korisnicima. Vrsta održavanja: Nadogradnja MyDataKnox web sustava Razlog održavanja: Naš tim vršit će nadogradnju sustava kako bi se omogućilo još stabilnije upravljanje ... Pročitaj više »

22. Sij 2020
DDoS napad

Poštovani korisnici, MyDataKnox je trenutno pod većim DDoS napadom zbog čega su mogući problemi sa servisima vezanim uz web hosting. Trenutno je napad usmjeren na web hosting server cp012.mydataknox.com. Ukoliko primijetite probleme u radu, molimo Vas da kontaktirate MyDataKnox podršku. Naš tim čini sve da problem što prije riješi u ... Pročitaj više »

18. Pro 2019
Uklonjen problem s mrežom

Poštovani korisnici, U razdoblju od 10:00 do 11:30 sati, jedan od naših tranzitnih providera imao je problema sa usmjeravanjem prometa zbog čega je pristup određenim servisima na internetu bio otežan. Kako bismo ponovno uspostavili nesmetan pristup svim Internet servisima, preusmjerili smo problematičan promet preko drugog tranzitnog ... Pročitaj više »

8. Stu 2019
Najava mrežnih radova za 11.11.2019.

Poštovani korisnici, S ciljem da korisnicima omogućimo što kvalitetniju uslugu, zakazali smo održavanje mrežnog sustava.Detalje možete pronaći u nastavku. Vrsta održavanja: Mrežna oprema Razlog održavanja: Kako bi se izbjegli problemi u dostupnosti Mydataknox usluga te kako bi se omogućila se stabilnija i kvalitetnija usluga, ... Pročitaj više »