29. Tra 2020
Najava radova za 29.04.2020.

Poštovani korisnici,

Zbog nadogradnje sustava, večeras će doći će do sporadičnih prekida u radu MyDataKnox web portala.

Radovi će započeti u 21:00h, a sve korisničke usluge bit će aktivne.

19. Ožu 2020
Najava tehničkih radova za petak 20.03.2020.

Poštovani korisnici, Zbog nadogradnje MyDataKnox sustava, zakazali smo radove na sustavu koji će omogućiti još mirniji i brži rad svim našim korisnicima. Vrsta održavanja: Nadogradnja MyDataKnox web sustava Razlog održavanja: Naš tim vršit će nadogradnju sustava kako bi se omogućilo još stabilnije upravljanje ... Pročitaj više »

22. Sij 2020
DDoS napad

Poštovani korisnici, MyDataKnox je trenutno pod većim DDoS napadom zbog čega su mogući problemi sa servisima vezanim uz web hosting. Trenutno je napad usmjeren na web hosting server cp012.mydataknox.com. Ukoliko primijetite probleme u radu, molimo Vas da kontaktirate MyDataKnox podršku. Naš tim čini sve da problem što prije riješi u ... Pročitaj više »

18. Pro 2019
Uklonjen problem s mrežom

Poštovani korisnici, U razdoblju od 10:00 do 11:30 sati, jedan od naših tranzitnih providera imao je problema sa usmjeravanjem prometa zbog čega je pristup određenim servisima na internetu bio otežan. Kako bismo ponovno uspostavili nesmetan pristup svim Internet servisima, preusmjerili smo problematičan promet preko drugog tranzitnog ... Pročitaj više »

8. Stu 2019
Najava mrežnih radova za 11.11.2019.

Poštovani korisnici, S ciljem da korisnicima omogućimo što kvalitetniju uslugu, zakazali smo održavanje mrežnog sustava.Detalje možete pronaći u nastavku. Vrsta održavanja: Mrežna oprema Razlog održavanja: Kako bi se izbjegli problemi u dostupnosti Mydataknox usluga te kako bi se omogućila se stabilnija i kvalitetnija usluga, ... Pročitaj više »

1. Sep 2019
Izmjene u cijenama cPanel licenci za VPS i dedicirane servere

S obzirom na nedavnu promjenu modela naplate cPanel licenci od strane proizvođača, a kako bismo odgovorili na novosti oko naplate, pripremili smo za Vas nove pakete cPanel licenci.Prijašnji način plaćanja, vezan isključivo uz VPS ili Dedicated licencu odlazi u prošlost, a novi način plaćanja bazira se na broju korisnika smještenih na ... Pročitaj više »

13. Srp 2019
[OTKLONJENO] Prekid u radu web hosting servera cp010

NOVO: 11:19h Problem je uspješno otklonjen. Molimo korisnike da se jave našoj podršci u slučaju pojedinačnih problema po korisničkom računu i zahvaljujemo na strpljenju.   ------------------------------------   Standard web hosting računi smješteni na serveru cp010.mydataknox.com trenutno su nedostupni zbog kvara na ... Pročitaj više »

24. Stu 2018
[OTKLONJENO] Poteškoće u pristupu hosting serverima

Problem je uspješno otklonjen....---------------------Obavještavamo sve korisnike Mydataknox usluga da je otežan pristup serverima cp005 (web hosting) i cp006 (reseller). Trenutno se radi na otklanjanju problema, a dovršetak radova očekujemo oko 12:30h.Molimo Vas za strpljenje dok se radovi ne dovrše. Vrsta ... Pročitaj više »

28. Sep 2018
Tehničke poteškoće s mrežom

Obavještavamo sve korisnike Mydataknox usluga da je došlo do tehničkih poteškoća s mrežom.  Naš tim vrši radove na otklanjanju problema i isti bi trebao biti riješen u najkraćem mogućem roku.U ovom trenutku nemamo procjenu trajanja radova.Molimo Vas za strpljenje dok se radovi ne dovrše. Vrsta održavanja: Mreža Obuhvaćene ... Pročitaj više »

9. Tra 2018
Održavanja sustava - 09. travnja 2018.

Poštovani korisnici,Obavještavamo vas kako ćemo vršiti radove na održavanju sustava te će biti mogući kraći prekidi u radu usluga koje pružamo. Vrsta održavanja: Hardver Razlog održavanja: Naš tim vršit će radove na održavanju Mydataknox sustava Obuhvaćene usluge: Sve Mydataknox hosting usluge (web hosting, VPS, dedicirani ... Pročitaj više »